Περούκες

Εξερευνήστε τον κόσμο της Ellen Wille!

Οι συλλογές μας προσφέρουν μια εντυπωσιακή ποικιλία από μοντέρνα στυλ, φυσικά χρώματα και λαμπερές αποχρώσεις!

Τι έχουν όμως όλες οι συλλογές μας κοινό;

Η ίδια ποιότητα κατασκευής και το τέλειο κούρεμα, είτε επιλέξετε για εύκολη φροντίδα μια συνθετική περούκα μαλλιών ή τις καλύτερες φυσικές περούκες.

Ενεργά φίλτρα

Ατημέλητο και λίγο αδιάφορο στυλ. Η Jim είναι ο νεαρός επαναστάτης ανάμεσα στις ανδρικές περούκες της Ellen Wille. Μια μοντέρνα εμφάνιση αλλά ταυτόχρονα ελκυστική, δυναμική και δροσερή!

Ένα έξυπνο και κλασσικό στυλ που αντανακλά την επιτυχία. Η μικρή περούκα Jay αποτελείται από ατελείωτες, ανθεκτικές στη θερμότητα συνθετικές τρίχες εξασφαλίζει μια κομψή και ξεχωριστή εμφάνιση!

Μοντέρνο και κομψό λουκ. Η αξιοπρέπεια είναι τάση! Το κούρεμα περιλαμβάνει ένα σιωπηλό χωρισμό, συνδυάζεται τέλεια με τα μαλλιά σας και εμπνέει έναν ιδιαίτερα ανδροπρεπή χαρακτήρα!

Εξαιρετική εμφάνιση στην ποιότητα ΑΑ! Ανθεκτικό στη θερμότητα και έτοιμο για ατομικό στυλ. Το Toupet Henry μπορεί να φορεθεί με μια έξυπνη χωρίστρα και φαίνεται εκπληκτικά φυσικό!

Ένα κομψό χτένισμα συνδυασμένο με άριστα χαρακτηριστικά και εργονομία. 100% χειροποίητη άνεση και απόλυτα φυσική εμφάνιση!

Μια δροσερή ματιά με νεανική γοητεία. Αυτό το απλό  χτένισμα υπογραμμίζει τo καλό σας γούστο!

Το τέλειο χτένισμα για business και διασκέδαση. Σε συνέδρια, cookouts ή soiree - πάντα ένα έξυπνο ικαι άνετο λουκ! 

Ένα καλαίσθητο κούρεμα που ταιριάζει σαν ένα καλό κοστούμι. Κομψότητα και επίπεδο, προσαρμοσμένα σε έναν άνδρα της εποχής!

Ανδρικό και διακριτικό. Ένα κλασικό κοντό κούρεμα που είναι πρακτικό, αθλητικό και απολύτως φυσικό!

Casual στυλ, σύμφωνα με την τάση της μόδας. Εντυπωσιάστε και αφήστε την καλύτερη των εντυπώσεων με αυτό το πρωτοποριακό λουκ!

Εντυπωσιακό φιλαριστό χτένισμα με μακρύ σβέρκο. Όσο πιο τέλειο γίνεται!

Κορυφαία και ελκυστική! Αυτό το κλασικό κούρεμα πείθει τόσο εσωτερικά όσο εξωτερικά. Κομψό στυλ, πολυτελή χαρακτηριστικά και εξαιρετική άνεση!