Περούκες

Εξερευνήστε τον κόσμο της Ellen Wille!

Οι συλλογές μας προσφέρουν μια εντυπωσιακή ποικιλία από μοντέρνα στυλ, φυσικά χρώματα και λαμπερές αποχρώσεις!

Τι έχουν όμως όλες οι συλλογές μας κοινό;

Η ίδια ποιότητα κατασκευής και το τέλειο κούρεμα, είτε επιλέξετε για εύκολη φροντίδα μια συνθετική περούκα μαλλιών ή τις καλύτερες φυσικές περούκες.

Ενεργά φίλτρα

Η Emotion είναι μια μακριά φυσική περούκα Remy με μακριές τούφες που πέφτουν κάτω από τον ώμο. Το 100% χειροποίητο "καπάκι" βοηθά τα μαλλιά να συνδυαστούν όμορφα ώστε να παρέχουν εξαιρετικά φυσική κίνηση. Η κορυφή είναι μονόινη και η πυκνότητα των μαλλιών συμβάλλει επίσης στη συνολική φυσική εμφάνιση αυτής της περούκας. Είναι ιδανική για μικρά έως μέτρια μεγέθη κεφαλής. Η ανθρώπινη τρίχα Remy 100% είναι η λεπτότερη ανθρώπινη τρίχα - εξαιρετικά ισχυρή αλλά μαλακή, γυαλιστερή και  απιθανο να μπερδευτεί. Η Emotion είναι μέρος της συλλογής Ellen Wille Pure Power.

Δεν υπάρχουν αρκετά προϊόντα σε απόθεμα

Η Air της Ellen Wille είναι μια προσεκτικά κατασκευασμένη, ελαφριά, "pixie cut" περούκα . Το λεει και το όνομά της άλλωστε, η Air κέρδισε το ελαφρύτερο βραβείο περούκα World Congress of Hair Solutions στο Παρίσι! Η Air προσφέρει ένα μοναδικό στυλ που είναι ο ορισμός του "έτοιμο να φορεθεί" χωρίς να χρειαστεί να γίνουν ιδιαίτερες προσαρμογές. Διαθέτει ένα άψογο lacefront(εσωτερική δαντέλα για τέλεια εφαρμογή της περούκας) που επεκτείνεται από αυτί σε αυτί και προσφέρει φυσική εμφάνιση, χωρίς την υποψία περούκας, δημιουργώντας την αίσθηση  γραμμής μαλλιών.  Η luxury collecion Hair Society από την Ellen Wille είναι 100% χειροποίητη, με μπροστινό λάστιχο. Η Ellen Wille έχει σχεδιάσει την τέλεια εσωτερική κατασκευή περούκας για άνεση και ελαφριά αίσθηση, παρέχοντας μια ιδανική λύση για γυναίκες με ελάχιστη ή ολική απώλεια μαλλιών.

Η Affair της Ellen Wille είναι μια περούκα λαμπερή, σχετικά μακριά, με ανοιχτές παιχνιδιάρικες αποχρώσεις. Το κούρεμα αυτό είναι άψογα σχεδιασμένο και είναι  απλά έτοιμο να φορέθεί. Οι μακριές φράντζες που πλαισιώνουν το πρόσωπο, δημιουργούν μια αίσθηση κομψότητας. Διαθέτει ένα άψογο lacefront(εσωτερική δαντέλα για τέλεια εφαρμογή της περούκας) που επεκτείνεται από αυτί σε αυτί και προσφέρει φυσική εμφάνιση, χωρίς την υποψία περούκας, δημιουργώντας την αίσθηση γραμμής μαλλιών. Η premium συνθετική ίνα που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία της Affair μιμείται την εμφάνιση, την αίσθηση και την κίνηση των φυσικών μαλλιών. Η luxury collecion - Hair Society από την Ellen Wille έχει περούκες 100% χειροποίητες, monofilament, με όμορφο lacefront.Η Ellen Wille έχει σχεδιάσει την τέλεια εσωτερική κατασκευή περούκας για άνεση και ελαφριά αίσθηση, παρέχοντας μια ιδανική λύση για γυναίκες με ελάχιστη ή ολική απώλεια μαλλιών.

Η περούκα Aura της Ellen Wille αποπνέει μια "σοφιστικέ" κομψότητα. Αυτό το διαχρονικό, κοντό look μπορεί να συνδυαστεί με πολλούς τρόπους και διαθέτει επίσης μια συναρπαστική λαιμόκοψη που αγκαλιάζει τέλεια τον αυχένα.Διαθέτει ένα άψογο lacefront(εσωτερική δαντέλα για τέλεια εφαρμογή της περούκας) που επεκτείνεται από αυτί σε αυτί και προσφέρει φυσική εμφάνιση, χωρίς την υποψία περούκας, δημιουργώντας την αίσθηση γραμμής μαλλιών. Η premium συνθετική ίνα που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία της Aura μιμείται την εμφάνιση, την αίσθηση και την κίνηση των βιολογικών μαλλιών. Η συλλογή Hair Society Luxury από την Ellen Wille είναι 100% χειροποίητη, με όμορφο lacefront. Η Ellen Wille έχει σχεδιάσει την τέλεια εσωτερική κατασκευή περούκας για άνεση και ελαφριά αίσθηση, παρέχοντας μια ιδανική λύση για γυναίκες με ελάχιστη ή ολική απώλεια μαλλιών.

Η Beauty της Ellen Wille έχει ένα κομψό και ανάλαφρο στυλ. Αυτό το διαχρονικό και κοντό στυλ, έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει πληρότητα στην κορυφή και τις περιοχές γύρω γύρω ενώ έχει μια τέλεια κομμένη λαιμόκοψη που αγκαλιάζει το πρόσωπο έτσι ώστε να έχει  ασφαλή εφαρμογή. Η φράντζα πέφτει ακριβώς πάνω από το φρύδι. Πραγματικά έτοιμη να φορεθεί κατευθείαν από το κουτί. Διαθέτει ένα άψογο lacefront(εσωτερική δαντέλα για τέλεια εφαρμογή της περούκας) που επεκτείνεται από αυτί σε αυτί και προσφέρει φυσική εμφάνιση, χωρίς την υποψία περούκας, δημιουργώντας την αίσθηση γραμμής μαλλιών. Η premium συνθετική τρίχα που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία της Beauty μιμείται την εμφάνιση, την αίσθηση και την κίνηση των φυσικών μαλλιών. Η συλλογή πολυτελείας Hair Society από την Ellen Wille είναι 100% χειροποίητη, με όμορφο lacefront. Η Ellen Wille έχει σχεδιάσει την τέλεια εσωτερική κατασκευή περούκας για άνεση και ελαφριά αίσθηση, παρέχοντας μια ιδανική λύση για γυναίκες με ελάχιστη ή ολική απώλεια μαλλιών.

Η Bloom της Ellen Wille είναι μια ελαφρώς κυματιστή και καλλιτεχνικώς κομμένη περούκα, η οποία δημιουργεί ένα όμορφο σχήμα με όποιον τρόπο αποφασίσετε να το συνδυάσετε! Είναι φιλαριστή με κοντές αλλά και πιο μακριές τρίχες στην κορυφή και στα πλαινά, και κομψά κωνική στο πίσω μέρος. Αφήστε τη φράντζα να πέσει μπροστά στο μέτωπο ή βάλτε την στα πλάγια ή πίσω. Το πρόσωπο είναι πλαισιωμένο τέλεια με το φιλάσρισμα και στις δύο πλευρές.Διαθέτει ένα άψογο lacefront(εσωτερική δαντέλα για τέλεια εφαρμογή της περούκας) που επεκτείνεται από αυτί σε αυτί και προσφέρει φυσική εμφάνιση, χωρίς την υποψία περούκας, δημιουργώντας την αίσθηση γραμμής μαλλιών. Η premium συνθετική ίνα που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία της Bloom μιμείται την κίνηση, την υφή και την εμφάνιση φυσικών μαλλιών. Η συλλογή πολυτελείας Hair Society από την Ellen Wille είναι 100% χειροποίητη, με lacefront. Η Ellen Wille έχει σχεδιάσει την τέλεια εσωτερική κατασκευή περούκας για άνεση και ελαφριά αίσθηση, παρέχοντας μια ιδανική λύση για γυναίκες με ελάχιστη ή ολική απώλεια μαλλιών.

Η Charisma της Ellen Wille έχει απαλές μπούκλες που δημιουργούν ένα απίστευτα θηλυκό στυλ. Αυτό το στυλ προσδίδει τον τέλειο όγκο και φυσική πυκνότητα. Το πρόσωπο είναι πλαισιωμένο τέλεια με ένα άψογο lacefront που επεκτείνεται από αυτί σε αυτί και κυματιστή φράντζα. Η premium συνθετική τρίχα που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία της Charisma μιμείται την εμφάνιση, την αίσθηση και την κίνηση των βιολογικών μαλλιών. Η συλλογή πολυτελείας Hair Society από την Ellen Wille είναι 100% χειροποίητη, με lacefront. Η Ellen Wille έχει σχεδιάσει την τέλεια εσωτερική κατασκευή περούκας για άνεση και ελαφριά αίσθηση, παρέχοντας μια ιδανική λύση για γυναίκες με ελάχιστη ή ολική απώλεια μαλλιών.

Η Charme από την Ellen Wille ελαφρώς κυματιστή και με καλλιτεχνικό κούρεμα,  δημιουργεί το τέλειο σχήμα, ανεξάρτητα με τον τρόπο που θέλετε να το φτιάξετε. Το φιλάρισμα στην κορυφή είναι όμορφα ισορροπημένο με το κοντό μήκος του αυχένα. Δώστε το στυλ που θέλετε με τα δάχτυλά σας. Διαθέτει ένα άψογο lacefront(εσωτερική δαντέλα για τέλεια εφαρμογή της περούκας) που επεκτείνεται από αυτί σε αυτί και προσφέρει φυσική εμφάνιση, χωρίς την υποψία περούκας, δημιουργώντας την αίσθηση γραμμής μαλλιών. Η premium συνθετική τρίχα που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία της Charme μιμείται την εμφάνιση, την αίσθηση και την κίνηση των φυσικών μαλλιών. Η συλλογή πολυτελείας Hair Society από την Ellen Wille είναι 100% χειροποίητη, με lacefront. Η Ellen Wille έχει σχεδιάσει την τέλεια εσωτερική κατασκευή περούκας για άνεση και ελαφριά αίσθηση, παρέχοντας μια ιδανική λύση για γυναίκες με ελάχιστη ή ολική απώλεια μαλλιών.

Η Close από την Ellen Wille αναμειγνύεται όμορφα ενισχύοντας τα φυσικά μαλλιά σας.H μεγάλη βάση παρέχει πλήρη κάλυψη και διαθέτει τέλεια άκρα για να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχει γραμμή μεταξύ της κορυφής και των βιολογικών μαλλιών σας. Η πυκνότητα είναι φυσική και ελαφριά. Τα 4 κλιπ είναι ελαφριά και παρέχουν ασφάλεια και άνεση καθόλη την διάρκεια που το φοράτε. Διαθέτει ένα άψογο lacefront(εσωτερική δαντέλα για τέλεια εφαρμογή της περούκας) που επεκτείνεται από αυτί σε αυτί και προσφέρει φυσική εμφάνιση, χωρίς την υποψία περούκας, δημιουργώντας την αίσθηση γραμμής μαλλιών. Η premium συνθετική τρίχα που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία της Close μιμείται την εμφάνιση, την αίσθηση και την κίνηση των φυσικών μαλλιών. Η συλλογή πολυτελείας Hair Society από την Ellen Wille είναι 100% χειροποίητη, με lacefront. Η Ellen Wille έχει σχεδιάσει την τέλεια εσωτερική κατασκευή περούκας για άνεση και ελαφριά αίσθηση, παρέχοντας μια ιδανική λύση για γυναίκες με ελάχιστη ή ολική απώλεια μαλλιών. 

Η Desire της Ellen Wille είναι μια περούκα με εξαιρετικό κούρεμα "Pixie" με μακρύτερες τρίχες στην κορυφή και στις πλευρές. Κατάλληλο για κάθε περίσταση, αυτό το κοντό στυλ μπορεί εύκολα να μετατραπεί από κλασσικό και κομψό, σε μοντέρνο και σέξι. Διαθέτει ένα άψογο lacefront(εσωτερική δαντέλα για τέλεια εφαρμογή της περούκας) που επεκτείνεται από αυτί σε αυτί και προσφέρει φυσική εμφάνιση, χωρίς την υποψία περούκας, δημιουργώντας την αίσθηση γραμμής μαλλιών. Η premium συνθετική τρίχα που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία της Desire μιμείται την εμφάνιση, την αίσθηση και την κίνηση των βιολογικών μαλλιών. Η συλλογή πολυτελείας Hair Society από την Ellen Wille είναι 100% χειροποίητη, με lacefront. Η Ellen Wille έχει σχεδιάσει την τέλεια εσωτερική κατασκευή περούκας για άνεση και ελαφριά αίσθηση, παρέχοντας μια ιδανική λύση για γυναίκες με ελάχιστη ή ολική απώλεια μαλλιών.

Η κομψή περούκα EFFECT από την Ellen Wille είναι ένα καλλιτεχνικό κομμάτι που περιέχει άψογα βιολογικά μαλλιά. Η μεγάλη βάση παρέχει πλήρη κάλυψη και διαθέτει ένα χειροποίητο επάνω μέρος που σας επιτρέπει να επιλέγετε από που θέλετε να κάνετε τη χωρίστρα στα μαλλιά!  Τα 4 κλιπ που πρέπει να εφαρμόσετε είναι ελαφριά και άνετα για να εξασφαλίσετε την ασφάλεια κατά τη διάρκεια που τη φοράτε. Διαθέτει ένα άψογο lacefront(εσωτερική δαντέλα για τέλεια εφαρμογή της περούκας) που επεκτείνεται από αυτί σε αυτί και προσφέρει φυσική εμφάνιση, χωρίς την υποψία περούκας, δημιουργώντας την αίσθηση γραμμής μαλλιών. Η Premium συνθετική τρίχα Futura είναι ανθεκτική στη θερμότητα μέχρι 300 βαθμούς F και μιμείται την εμφάνιση, την αίσθηση και την κίνηση των βιολογικών μαλλιών. Η συλλογή πολυτελείας Hair Society από την Ellen Wille είναι 100% χειροποίητη, με lacefront. Η Ellen Wille έχει σχεδιάσει την τέλεια εσωτερική κατασκευή περούκας για άνεση και ελαφριά αίσθηση, παρέχοντας μια ιδανική λύση για γυναίκες με ελάχιστη ή ολική απώλεια μαλλιών.

Η Fame της Ellen Wille, είναι μια όμορφη κοντά κουρεμένη περούκα, με φιλάρισμα. Κατάλληλο για κάθε περίσταση, αυτό το κοντό στυλ μπορεί να μετατραπεί εύκολα από κλασικό σε μοντέρνο. Διαθέτει ένα άψογο lacefront(εσωτερική δαντέλα για τέλεια εφαρμογή της περούκας) που επεκτείνεται από αυτί σε αυτί και προσφέρει φυσική εμφάνιση, χωρίς την υποψία περούκας, δημιουργώντας την αίσθηση γραμμής μαλλιών. Η premium συνθετική τρίχα που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία της Fame μιμείται την εμφάνιση, την αίσθηση και την κίνηση των βιολογικών μαλλιών. Η συλλογή πολυτελείας Hair Society από την Ellen Wille είναι 100% χειροποίητη, με lacefront. Η Ellen Wille έχει σχεδιάσει την τέλεια εσωτερική κατασκευή περούκας για άνεση και ελαφριά αίσθηση, παρέχοντας μια ιδανική λύση για γυναίκες με ελάχιστη ή ολική απώλεια μαλλιών.