Μπορώ να δώσω τη συλλογή της Hair Society στους online πελάτες μου;

Από την 1η Μαΐου του 2017, η Hair Society έγινε διαθέσιμη στο διαδίκτυο και δεν είναι πλέον αποκλειστική συλλογή για salons. Μετά από πολύ καιρό με σαλόνια και λαμβάνοντας πολύτιμες πληροφορίες από τους πελάτες, θέλαμε να εξασφαλίσουμε ότι αυτή η συλλογή θα παραμείνει προσιτή σε οποιονδήποτε από οπουδήποτε, για να εκπληρώσει τις ειδικές ανάγκες του.

Από πού προέρχονται τα προϊόντα Ellen Wille;

Ο προσανατολισμός στις υπηρεσίες είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Διανέμουμε τα προϊόντα της Ellen Wille απευθείας στους συνεργάτες μας από μια κεντρική αποθήκη στο Kansas City, MO που συνεργάζεται με την έδρα της Ellen Wille στο Schwalbach της Γερμανίας για να διατηρήσει ένα έτοιμο στοκ μοντέλων και προϊόντων περούκας.

Γιατί να επιλέξω την Ellen Wille;

Για σχεδόν 50 χρόνια η Ellen Wille έχει διακριθεί με το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας και άνεσης. Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνικές και σχεδιάζοντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας, κάθε μοντέλο παίρνει μια σχεδόν εξατομικευμένη ποιότητα, καθώς η καθεμιά προσαρμόζεται στις απαιτήσεις των πελατών μας. Η Ellen Wille, με γνώμονα το πάθος, το μάτι για τις τελευταίες τάσεις και τις βαθιές γνώσεις και την εμπειρία της, συμμετέχει ενεργά στη δημιουργία κάθε μοντέλου, οι οποίες ελέγχονται μεμονωμένα για να εξασφαλίζουν μια σταθερά υψηλή ποιότητα.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των φυσικών περουκών της Ellen Wille και των συνθετικών;

Υπάρχουν πλεονεκτήματα και στα δύο. Διαφορετικές καταστάσεις καθιστούν την κάθε περούκα την ιδανική επιλογή. Οι περούκες ανθρώπινης τρίχας προσφέρουν την πιο φυσική εμφάνιση και αίσθηση. Επιτρέπουν μεγαλύτερη ευελιξία στο στυλ, και με την κατάλληλη φροντίδα, μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ένα χρόνο. Οι συνθετικές περούκες απ0ό την άλλη είναι τέλειες για να έχουμε στυλ που διαρκεί. Οι περισσότερες συνθετικές περούκες σχεδιάζονται για να είναι έτοιμες να φορεθούν απευθείας από το κουτί. Και οι καινοτομίες στις συνθετικές ίνες την καθιστούν σχεδόν ίδια με τις φυσικές περούκες.

Τι πρέπει να γνωρίζω για τις φιλικές στη θερμότητα συνθετικές τρίχες;

Τα ανθρώπινα μαλλιά και τα αντιθερμικά συνθετικά μαλλιά είναι η ιδανική επιλογή αν απολαμβάνετε την ευελιξία του styling. Η σωστή φροντίδα είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της φιλικής προς τη θερμότητα συνθετικής τρίχας. Η βέλτιστη θερμοκρασία για το styling αυτού του τύπου μαλλιών με τα εργαλεία styling είναι μεταξύ 250 και 275 βαθμών Fahrenheit. (Δεν συνιστώνται θερμοκρασίες άνω των 350 βαθμών Φαρενάιτ.)

Περισσότερες ερωτήσεις;

Παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε εντός της ημέρας!