Φυσική τρίχα

Πώς να φροντίσετε τις φυσικές & συνθετικές περούκες, και τα extensions.

Για τον ήπιο καθαρισμό της υψηλής ποιότητας φυσικών περουκών, η Ellen Wille σας προτείνει το pure!power σετ. Περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner και κρέμα μαλλιών και προσφέρει ολοκληρωμένη περιποίηση για όλα τα μοντέλα φυσικών μαλλιών και σας εγγυάται ένα μεταξωτό, λαμπερό με μεγάλη διάρκεια αποτέλεσμα.

Πριν ξεκινήσετε τον  καθαρισμό, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε πως δε θα πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείτε τα κλασσικά προϊόντα καθαρισμού μαλλιών που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Μπορεί να προκαλέσετε μόνιμη ζημιά στη δομή της τρίχας με αποτέλεσμα η διάρκεια ζωής της να μειωθεί. Καθαρίστε την περούκα σας τακτικά αλλά μην την πλένετε πολύ συχνά.  Εμείς συστήνουμε το πλύσιμο να γίνεται μια φορά την εβδομάδα, με την προοπτική ότι θα τη φοράτε κάθε μέρα. Αποφύγετε την τριβή. Προσέξτε όταν ανοίγετε τον φούρνο ή το καπάκι κατσαρόλας σε  νερό που βράζει ή όταν βρίσκεστε μπροστά σε φωτιά ή έντονο φως ή στο σολάριουμ.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Τοποθετείστε την περούκα σας σε μια κεφαλή πολυστυρενίου και σταθεροποιήστε την με  2 τσιμπιδάκια. Ποτέ μην τρυπάτε με τα τσιμπιδάκια μέσα στο Lacefront ή στην μοόινη κορυφή της περούκας. Συστήνουμε η περούκα να είναι ελαφρώς πιασμένη όταν την πλένετε (πάντα ξεκινώντας από κάτω και σιγά-σιγά προχωράτε προς την κορυφή). Χρησιμοποιείστε ειδική μεταλλική βούρτσα (με στογγυλεμένα δοντάκια!) και χτενίστε την περούκα σας. Μην χρησιμοποιείτε τις κλασσικές βούρτσες του εμπορίου.

ΠΛΥΣΙΜΟ

Προ – πλύνετε την περούκα κάτω από κρύο νερό αφήνοντας το νερό να τρέχει με τη φορά των μαλλιών.  Βάλτε ελάχιστο σαμπουάν (Ellen wille – pure) στην παλάμη σας και ξεκινήστε να πλένετε από τη βάση προς τις άκρες. Μουλιάστε για 10-15 λεπτά και έπειτα ξεπλύνετε διεξοδικά. Αφότου τελειώσετε με το πλύσιμο προτείνουμε τη θεραπεία με το balm της Ellen Wille. Έπειτα επαναλάβετε το διεξοδικό ξέβγαλμα.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Σκουπίστε απαλά το παραπανίσιο νερό και πατήστε ελαφρά με μια πετσέτα. Για το styling και την καθημερινή φροντίδα προτείνουμε τη συστηματική θεραπεία με το pure!power care&repair spray.  Προσφέρει απαλότητα στα μαλλιά και ευκολία στο χτένισμα, ειδικά στα μακριά. Χρησιμοποιείστε μια μεταλλική βούρτσα(με στρογγυλοποιημένα δοντάκια) και χτενίστε την περούκα σας. Τοποθετείστε την περούκα σε ειδική κεφαλή και αφήστε να στεγνώσει φυσικά πάνω σε μια πετσέτα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επίσης πιστολάκι σε μέτρια ένταση.

Προσοχή: Ποτέ μην στεγνώνετε την περούκα σας τρίβοντας την με την πετσέτα και μην την χτενίζετε όσο είναι ακόμα βρεγμένη!

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Για να προστατέψετε τις άκρες των μαλλιών από το να κοπούν σας προσφέρουμε μια εντατική θεραπεία της Ellen Wille Hair Tip Liquid. Επιδιορθώνει και αναζωογονεί τις άκρες και τους δίνει ζωντάνια και ενυδάτωση.

 

Συνθετική τρίχα

Πώς να περιποιηθείτε τις συνθετικές σας περούκες, εξτένσιονς και ποστις.

Για την καλύτερη δυνατή περιποίηση της συνθετικής σας περούκας η Ellen Wille συστήνει είτε το Perucci care set(σαμπουάν, μπαλμ & κοντισιονερ) ή το hair!power care set (σαμπουάν, μπαλμ & κοντισιονερ) το οποίο είναι φιαγμένο από εκχυλίσματα καρύδας και πανθενόλη.

Πριν ξεκινήσετε τον  καθαρισμό, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε πως δε θα πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείτε τα κλασσικά προϊόντα καθαρισμού μαλλιών που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Μπορεί να προκαλέσετε μόνιμη ζημιά στη δομή της τρίχας με αποτέλεσμα η διάρκεια ζωής της να μειωθεί. Καθαρίστε την περούκα σας τακτικά αλλά μην την πλένετε πολύ συχνά.  Εμείς συστήνουμε το πλύσιμο να γίνεται μια φορά την εβδομάδα, με την προοπτική ότι θα τη φοράτε κάθε μέρα. Αποφύγετε την τριβή και την υπερβολική θερμότητα. Παρόλα αυτά μπορείτε να χρησιμοποιείται πιστολάκι ή ισιωτικό μαλλιών αλλά σε μεσαία  θερμότητα. Προσέξτε όταν ανοίγετε τον φούρνο ή το καπάκι κατσαρόλας σε  νερό που βράζει ή όταν βρίσκεστε μπροστά σε φωτιά ή έντονο φως ή στο σολάριουμ.

ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΗΠΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ

Προσθέστε μια γενναιόδωρη ποσότητα σαμπουάν ellen wille σε 1 λίτρο χλιαρού νερού. Έπειτα ανακινήστε  ελαφρώς την περούκα και βάλτε την στο «λουτρό» με το σαμπουάν. Το σαμπουάν έχει ένα αυτοκαθαριζόμενο αποτέλεσμα - δεν χρειάζεται να ανακατευτεί  κτλ. Μετά από 10 λεπτά αφαιρέστε την και ξεπλύνετε προσεκτικά σε καθαρό χλιαρό νερό. Μην την τρίβετε ή την στραγγίζετε!

BALM ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ

Για ένα υγιές, λαμπερό αποτέλεσμα, προσθέστε λίγο Εllen ille Balsamσε ένα λίτρο χλιαρό νερό.  Αφήστε το 10 λεπτά να ενεργήσει και ξεβγάλτε διεξοδικά.  Έπειτα αφήστε την να στεγνώσει φυσικά. Μην υποβάλλετε την περούκα σε επιπλέον θερμότητα! Με το ειδικό stand της Ellen Wille το στέγνωμα της περούκας γίνεται πιο γρήγορα και εύκολα!

CONDITIONER ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Το conditioner της Ellen Wille προσφέρει την τέλεια προστασία και μια επιπλέον λάμψη.  Ψεκάστε σε μικρές δόσεις. Σας προτείνουμε το Hair Tip Liquid της Ellen Wille για τις μακριές κατσαρές περούκες. Ρίξτε δυο τρεις σταγόνες στα χέρια σας και δουλέψτε τις άκρες των μαλλιών.

Μην ξεβγάζετε!

STYLING ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ

Το styling δίνει το τέλειο φινίρισμα σε κάθε hairstyle.  Χρησιμοποιείστε με φειδώ, το σπρέι μαλλιών Ellen Wille ή το υγρό gel που παρέχει το ιδανικό κράτημα.