Υφές τρίχας και Υλικά

ΣΥΝΘΕΤΙΚΗ ΤΡΙΧΑ

Οι συνθετικές περούκες της Ellen Wille είναι υψηλής ποιότητας. Οι συνθετικές ίνες μαλλιών μας προσομοιώνουν τη φυσική και υγιή λάμψη και δεν μπορεί κανείς να τις ξεχωρίσει οπτικά από τα φυσικά μαλλιά.

Το στυλ είναι πολύ απλό, καθώς η "μπούκλα" των μαλλιών ενσωματώνεται στη δομή των μαλλιών έτσι ώστε η τρίχα να είναι πάντα τέλεια και μπορείτε εύκολα να της δώσετε στυλ με τα χέρια σας. Η χρήση ινών επιτρέπει μια εκπληκτικά μεγάλη ποικιλία ασυνήθιστων και συναρπαστικών χρωμάτων.

Για να διατηρήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο τα συνθετικά μαλλιά σας, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε τα δοκιμασμένα συνθετικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών (σαμπουάν, κρέμα, κοντίσιονερ)

Τα πλεονεκτήματά σας με μια ματιά:

 • Απίστευτα εύκολα στη χρήση
 • Ready to go στυλ – Οι συνθετικές περούκες είναι ήδη «φτιαγμένα» και διατηρούν την αρχική εμφάνιση και το σχήμα τους μετά τον καθαρισμό
 • Ζωντανά χρώματα, ιδιαίτερες αποχρώσεις
 • Λογικό κόστος
 • Εύκολη συντήρηση
 • Μεγάλη ποικιλία μοντέλων
 • Εξειδικευμένες επιλογές

Προσοχή: τα συνθετικά μαλλιά δεν ανέχονται τη θερμότητα. Η συνεχής τριβή μπορεί επίσης να είναι επιζήμια για την αντοχή τους!

PRIME ΤΡΙΧΑ (ΦΥΣΙΚΗ ΤΡΙΧΑ / ΣΥΝΘΕΤΙΚΗ ΜΙΞΗ)

Τα ellen wille Prime Hair είναι ο ιδανικός συνδυασμός υψηλής ποιότητας ανθρωπίνων μαλλιών και πολύ λεπτών θερμομονωτικών συνθετικών ινών. Η πρωτοποριακή τρίχα αναπτύχθηκε με όλες μας τις γνώσεις και συνδυάζει τα πλεονεκτήματα και των δύο ινών μαλλιών. Ως εκ τούτου παρέχει το τέλειο αποτέλεσμα για «σοφιστικέ» πελάτες.

Για να διατηρήσετε το τέλειο στυλ μαλλιών και να διατηρήσετε τη φυσική τους εμφάνιση, παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα ανθρώπινων μαλλιών της σειράς μας με κάθε πλύσιμο και στυλ. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες φροντίδας για τα ανθρώπινα μαλλιά.

Όλα τα οφέλη με μια ματιά:

 • Τα Prime Hair μοιάζουν με αγνά ανθρώπινα μαλλιά και συνδυάζουν ελκυστικά χρώματα, φυσικές αποχρώσεις και εντυπωσιακές αντάυγειες.
 • Τα μαλλιά είναι μεταξένια και λεία.
 • Όλα τα στυλ είναι έτοιμα να φορεθούν, αλλά μπορούν να στεγνωθούν, να σγουρώσουν και να ισιωθούν (έως 140-150C).
 • Το συνθετικό τμήμα της ίνας είναι μια καινοτόμος θερμική ίνα που έχει αναπτυχθεί πρόσφατα. Αυτό κάνει το στυλ και τη φροντίδα για τη νέα περούκα σας πιο εύκολη από μια καθαρή ανθρώπινη τρίχα.
 • Φυσικά οι περούκες μπορούν να κουρευτούν αν ο πελάτης ζητήσει μια εξατομικευμένη περούκα.

ΦΥΣΙΚΗ ΤΡΙΧΑ

Τα κομψά και μοναδικά μοντέλα ανθρώπινων μαλλιών είναι ιδανικά για τις γυναίκες που δίνουν μεγάλη σημασία στη φυσικότητα. Με την φυσικό τους στυλ και την υγιή λάμψη, η ανθρώπινη τρίχα σας παρέχει μια περούκα που είναι εκπληκτικά άνετη στη χρήση.

Όταν φροντίζετε την περούκα, σας συνιστούμε τα προϊόντα μας για περιποίηση των ανθρώπινων μαλλιών που είναι ειδικά προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των ανθρώπινων περουκών. Αυτά τα προϊόντα θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε την περούκα σας υπέροχη λαμπερή και άνετη.

Εκτός από τη συλλογή ανθρώπινων μαλλιών Pure! Power, μπορείτε επίσης να βρείτε όμορφα μοντέλα ellen wille στο Stimulate Avant Garde που κατασκευάζονται από 100% ανθρώπινα μαλλιά.

Τα πλεονεκτήματά σας με μια ματιά:

 • Φυσική υψηλή ποιότητα
 • Ρεαλιστική αισθητική
 • Περισσότερες επιλογές styling - τα μαλλιά μπορούν να ισιωθούν ή να σγουρώσουν
 • Τα ανθρώπινα μαλλιά μπορούν να βαφτούν με χαμηλό φωτισμό
 • Εξατομικευμένες επιλογές

Προσοχή: Ποτέ μην προσπαθείτε να βάψετε τα ανθρώπινα μαλλιά με αντάυγειες!

Remy hair logo

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η "ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΑΛΛΙΩΝ REMY";

Εξαιρετικά λαμπερά με ανθεκτικότητα και αντοχή, τα μαλλιά Remy είναι μαλλιά υψηλής ποιότητας που έχουν επιλεγχθεί και ελεγχθεί ειδικά. Η τρίχα είναι κολλημένη προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης των μεμονωμένων μαλλιών δίνοντας έτσι στην τελική περούκα όμορφο και φυσικό αποτέλεσμα. Τα Remy Hair έχουν μια υπέροχη λάμψη, είναι άκρως φυσικά και μπορεί εύκολα να τους δοθεί το τέλειο στυλ.

 

Τρόπος Κατασκευής

Το "στεφάνι" - το κλειδί για μια καλή περούκα.

Ένας από τους κύριους τρόπους που οι περούκες διαφέρουν μεταξύ τους οφείλεται άμεσα στο λεγόμενο «στεφάνι». Το στεφάνι είναι το κομμάτι της περούκας που προσδίδει η τρίχα, έτσι είναι το θεμελιώδες κλειδί όχι μόνο για την εμφάνιση της περούκας αλλά και για την άνεση στην εφαρμογή.

Wig proccessing

MONOFILAMENT + 100% ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ

Ότι καλύτερo σε χειροποίητη πολυτέλεια! 100% χειροποίητες περούκες προσφέρουν τη μέγιστη φυσικότητα. Κάθε μία τρίχα στην κορυφή του “στεφανιού” εισάγεται μεμονωμένα μέσα από ένα μονόινο - διχτάκι που φαίνεται να είναι αόρατο όταν τοποθετείται πάνω στο δέρμα. Το άλλο μέρος των μαλλιών είναι ραμμένο σε λεπτό τούλι. Ελαφρύ σαν πούπουλο, με μια εκπληκτική άνεση, αυτές οι περούκες είναι σχεδόν δυσδιάκριτες από τα μαλλιά του ίδιου του ατόμου.

Wig proccessing

100% ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ

Όλο το εσωτερικό της περούκας αποτελείται από ένα υφασμάτινο τούλι πάνω στο οποίο είναι πλεγμένα τρίχα τρίχα τα μαλλιά. Η περούκα είναι ιδανική για όσους από εμάς έχουν ευαίσθητα κρανία.

Wig proccessing

MONOFILAMENT + WEFTED

Βασική ποιότητα. Ολόκληρη η περιοχή της κορώνας αποτελείται από μονόινα - ένα πλέγμα που φαίνεται να είναι αόρατο στο δέρμα και όπου τα μαλλιά πλέκονται ξεχωριστά με άψογη χειροτεχνία. Η υπόλοιπη περούκα αποτελείται κυρίως από ένα επικαλυμμένο καπάκι στο οποίο οι τρίχες είναι ραμμένες τέλεια με λεπτή βαμβακερή ταινία. Το wefted προσαρμόζεται πολύ καλά στο σχήμα του κεφαλιού και επιτρέπει την πολύ καλή κυκλοφορία αέρα. Στην εμφανή περιοχή στεφάνης, το χειροποίητο μονόινο στρώμα σας παρέχει μια ιδιαίτερη φυσικότητα!

Wig proccessing

MONO-PARTING / MONO-CROWN

Mono-parts: υπάρχει μόνο ένα σημείο με χειροποίητο πλέξιμο σε τούλι που δημιουργεί μια χωρίστρα, με την ψευδαίσθηση του δέρματος.

Mono-crown: τα μαλλιά είναι πλεγμένα τρίχα τρίχα σε τούλι, μόνο στην κορυφή της περούκας.

Wig proccessing

LACE FRONT

Tα μαλλιά στο σημείο του μετώπου είναι ραμμένα στο χέρι σε ένα ειδικό τούλι με τέτοιο τρόπο ώστε είναι σχεδόν αδύνατο να την ξεχωρίσει κάποιος από το μέτωπο. Έτσι μπορεί να χτενιστεί προς τα πίσω ή χωρίστρα στο πλάι.

Wig proccessing

WEFTED

Τα μαλλιά ράβονται με το μηχάνημα σε υφάδι, τα οποία με τη σειρά τους είναι προσαρτημένα, χρησιμοποιώντας μια λεπτή τεχνική, σε λεπτές βαμβακερές ταινίες. Το υφάδι προσαρμόζεται καλά στο σχήμα του κεφαλιού, παρέχοντας μια φανταστική εφαρμογή και όγκο στις ρίζες. Οι περούκες αυτές είναι εύχρηστες και επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα γύρω από το τριχωτό της κεφαλής.